top of page

Over mij

. S A B I N E   S C H O W A N E K .

is een Ritueelbegeleidster en Vrouwelijke Onderneemster. Ze is ook eigenaar en 

oprichtster van 't Verstand van Leven, een landelijke feestlocatie met logies. En ze is trainster op het gebied van Vrouwenkracht workshops en de jaartraining Women With Wings.


Sabine biedt haar kennis en ervaring aan om vrouwen te gidsen om hun levensdoel te leren kennen (als dat nog niet zo was) en hen stap voor stap te begeleiden om dat ook echt waar te maken. Om zo hun unieke levensweg te bewandelen en gelukkig door het leven te gaan.

 

Het bijzondere van haar trainingen bestaat erin dat ze de spirituele kant van het leven op een vlotte en leuke manier combineert met de praktische, zakelijke en marketing- kant van het leven, verbonden vanuit het hart.  

10 jaar na het schrijven van haar eigen marketingplan en het succesvol realiseren van haar droom, begeleidt ze nu andere vrouwen om hen vleugels te geven en deelt ze haar unieke  kennis en kracht met hen.

Sinds een paar jaar begeleidt ze Women With Wings-groepen, waarin ze haar unieke vaardigheid van het begeleiden van Vrouwencirkels, het vertellen van mythen en verhalen en de kracht van de inwijdingsweg combineert met haar professionele achtergrond van moderne marketing en multimedia technieken.

bottom of page