top of page

Over mij

. S A B I N E   S C H O W A N E K .

is Ritueelbegeleidster en een Vrouwelijke Onderneemster. Ze is ook eigenaar en 

oprichtster van 't Verstand van Leven, een sfeervolle feestlocatie met logies. 
Sabine begeleidt vrouwen om in hun kracht te komen en te gaan stralen. Ze geeft workshops op het gebied van Vrouwenkracht en de jaartraining Women With Wings.


Sabine biedt haar kennis en ervaring aan om vrouwen te begeleiden om hun levensdoel of missie te vinden (als ze die nog niet kenden) en hen stap voor stap te begeleiden om die ook echt waar te maken. Om zo hun unieke levensweg te bewandelen en gelukkig door het leven te gaan.

 

Het bijzondere van haar trainingen bestaat erin dat ze de spirituele kant van het leven op een vlotte en leuke manier combineert met de praktische, zakelijke en marketing- kant van het leven, verbonden vanuit het hart. Maar ook de steun die ze biedt aan de vrouwen tijdens hun traject.

10 jaar na het schrijven van haar eigen marketingplan en het succesvol realiseren van haar droom, deelt ze nu haar unieke  kennis, wijsheid en kracht met vrouwen om hen vleugels te geven!

Sinds een paar jaar begeleidt ze Women With Wings-groepen, waarin ze haar  vaardigheid van het begeleiden van Vrouwencirkels, het vertellen van mythen en verhalen en de kracht van de inwijdingsweg combineert met haar professionele achtergrond van moderne feminiene marketing en multimedia technieken.

bottom of page