Praktisch

WANNEER
De training loopt over 9 maand. We komen samen op 8 zaterdagen en tijdens 1 weekend. Daar bovenop krijg je in die periode ook 2 gratis individuele sessies.

. data 2020-2021 . 

. locatie voor het weekend

DEELNEEMSTERS
Women only! Groepen starten vanaf minimum 5 deelneemsters en om een intieme sfeer te behouden gaan we tot maximum 12 inschrijvingen per vrouwencirkel. 

INTERVISIE - SISTERHOOD

Tussen de opleidingsdagen in spreek je af met iemand van de groep voor oefeningen. De kracht van de groep is erg belangrijk in het hele proces van zelfrealisatie. Want de steun die je bij elkaar ondervindt is essentieel voor je eigen groei. Daarom zijn momenten dat je de 1 op 1 afspreekt in het kader van de opleiding erg waardevol.

DEELNAME
Alle bevestigde reservaties zijn zonder terugbetaling. In geval van ziekte of andere overmacht, doen we ons best een oplossing of andere kandidaat te vinden. 

WAAR

De training gaat door bij Sabine Schowanek thuis, Korsele 6 te Horebeke.

 

OPLEIDINGSKOSTEN:

1380 € voor het jaartraject (9 maand):

8 zaterdagen en 1 weekend (in de vakantiewoning ‘t Verstand van Leven – www.verstandvanleven.be/de-vakantiewoning of op een andere gelijkwaardige locatie)

Termijnbetaling: het is mogelijk om gebruik te maken van een gespreide betaling. Die is dan als volgt: tijdens de eerste les: 390 €, les 4: 390 €

Bij les 2, 3, 5, 6, 7, 8 en 9: 100 €.
Wanneer men een gespreide betaling aangaat, heeft men een betalingsplicht voor alle lessen binnen het lesjaar, ongeacht of je nu aanwezig bent of niet.

INSCHRIJVEN  

Overschrijven op rekening van Sabine Schowanek:

BE62 7370 2421 3061+ stuur een mailtje of het contactformulier naar info@verstandvanleven.be om je deelname te bevestigen.

FACTURATIE
Mail je gegevens naar info@verstandvanleven.be

BENODIGDHEDEN

- Notitieboek en pen

- Jas en wandelschoenen voor de buitenactiviteiten

- Op sommige dagen laptop en smartphone

- Sjaal of dekentje

- Sokken of pantoffels in de winter

- Lunchpakket: potluck (om samen te delen)

© 2018 Women With Wings - All rights reserved. 

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon