top of page

Praktisch

WANNEER
De training loopt over 9 maand. We komen samen op 8 zaterdagen en verblijven 1 weekend samen in een mooie vakantiewoning in een mooie, rustige groene omgeving,
waarschijnlijk ergens in de Ardennen.

DEELNEEMSTERS
Women only! Groepen kunnen variëren van 5 tot max 10 deelneemsters.

WAAR

De training gaat door: Korsele 2, B-9667 Horebeke.

INTERVISIE - SISTERHOOD

Tussen de opleidingsdagen in spreek je af met iemand van de groep voor oefeningen. De kracht van de groep is erg belangrijk in het hele proces van zelfrealisatie. Want de steun die je bij elkaar ondervindt is essentieel voor je eigen groei. Daarom zijn momenten dat je de 1 op 1 afspreekt in het kader van de opleiding erg waardevol.

DEELNAME
Alle bevestigde reservaties zijn zonder terugbetaling. In geval van ziekte of andere overmacht, doen we ons best een oplossing of andere kandidaat te vinden. Kan je een trainingsdag niet aanwezig zijn, dan doen we het mogelijke zodat je bij de deelrondes in de kring kunt zijn op Zoom en krijg je de teachings per email toegestuurd. Mochten er trainingsdagen tijdens een volledige lockdown vallen worden die uitgesteld tot een latere datum.

OPLEIDINGSKOSTEN:

2330 € voor het jaartraject (9 maand):

8 zaterdagen en 1 weekend.

Termijnbetaling: het is mogelijk om gebruik te maken van een gespreide betaling. Die is dan als volgt: Voor de eerste les: 690 €, voor les 4: 690 €

Voor les 2, 3, 5, 6, 7, 8 en 9: 150 €.
Bij gespreide betaling is er betalingsplicht voor alle lessen binnen het lesjaar, ongeacht of je nu aanwezig bent of niet.

INSCHRIJVEN  

Overschrijven op rekening van Sabine Schowanek:

BE62 7370 2421 3061+ stuur een mailtje of het contactformulier naar info@verstandvanleven.be om je deelname te bevestigen.

FACTURATIE
Mail je gegevens naar info@verstandvanleven.be

BENODIGDHEDEN

  • Notitieboek en pen

  • Jas en wandelschoenen voor de buitenactiviteiten

  • Op sommige dagen laptop en smartphone

  • Sjaal of dekentje

  • Sokken of pantoffels in de winter

  • Lunchpakket: potluck

WARME EN KOUDE DRANKEN

Water, thee, koffie, en biologisch appelsap zijn altijd de hele dag door beschikbaar.

bottom of page