top of page

9 Maand
Stap voor Stap

Net zoals bij een zwangerschap is Women With Wings
een inwijdingspad van negen maand: na de training zal je niet meer dezelfde zijn als ervoor. Het is een reis vanaf de conceptie, het vinden van je levensmissie, tot het moment dat je iets nieuws in de wereld zet. In die periode ontwikkelen we samen je unieke roeping en geven we leven aan het doel waarvoor jij naar de Aarde bent gekomen.
De transformatie is niet altijd meteen merkbaar. Soms komt het besef maar veel later dat je op dit pad heel wat kracht ontwikkeld hebt, zoals het vertrouwen op je intuïtie, inspiratie en innerlijke leiding, het ontwikkelen van moed en daadkracht om de heldin te worden van je eigen leven.

1

VANUIT HET VERLANGEN IETS UNIEKS NEER TE ZETTEN OP AARDE, NEMEN WE DE TIJD OM TE VOELEN, OPENEN WE ONS OM TE ONTVANGEN, LATEN WE ONTSTAAN EN GAAN WE STAPPEN ZETTEN NAAR ONS DOEL.  

2

HET IS IEDERE KEER WEER ZO BIJZONDER OM TE MERKEN DAT VAN ZODRA JE JE INTENTIE HELDER HEBT GEFORMULEERD, ER AL HEEL WAT IN BEWEGING KOMT EN JE JE BEWUST WORDT VAN HET ZAADJE DAT BINNENIN IS GAAN KIEMEN.
JE VOELT JE ANDERS, MAAKT DIEPER CONTACT MET JEZELF EN HET GROTERE GEHEEL.

3

ALS WE ONS OP ONS PAD BEGEVEN OM ONZE ZIELENROEP TE VOLGEN, EEN NIEUW PROJECT AAN TE VATTEN EN ONS EIGEN UNIEKE LICHT TE LATEN SCHIJNEN VERVULT ONS DAT MET NIEUWE ENERGIE EN VREUGDE. TEGELIJK KAN HET ONS SOMS ZO UIT DE COMFORTZONE HALEN, DAT WE DAAR ECHT STEUN BIJ KUNNEN GEBRUIKEN. DAARVOOR IS WOMEN WITH WINGS. JE KRIJGT DE BEGELEIDING DIE JE NODIG HEBT.

4

IN DE ALCHEMIST NEEMT PAULO COELHO JE MEE IN EEN VERHAAL DAT JE LAAT DROMEN OVER JE EIGEN MOGELIJKHEDEN. ER IS MAAR 1 IETS DAT JE DROOM ONMOGELIJK MAAKT EN DAT IS JE ANGST OM TE FALEN. HET VERHAAL DRAAIT ER EIGENLIJK OM DAT WANNEER JE JE EIGEN LEGENDE LEEFT, HET HELE UNIVERSUM ZAL SAMENSPANNEN OM DIE TE LATEN VOORTBESTAAN. 

5

INNERLIJKE BARRIERES WORDEN HERKEND. SAMEN GAAN WE ZE AANKIJKEN, LIEFDEVOL OMARMEN EN LOSGELATEN.
WE LEREN IN ALLE OMSTANDIGHEDEN VERTROUWEN DAT ER HULP IS, VAN DEZE WERELD EN VAN DE ANDERE KANT.