top of page

De Training

Vrouwen die een nieuwe weg willen inslaan zouden deze training moeten volgen. Of ze nu al een idee hebben van wat ze willen doen of nog niet.

Bij Women With Wings word je op een boeiende manier gegidst om je eigen unieke doel te vinden, er een concreet beeld over te krijgen en een actieplan uit te werken.

training verenigt jouw twee vleugels.


Aan de ene kant (de Linker Vleugel), ontwikkelen we onze vrouwelijke kwaliteiten, zoals ons naar binnen richten, onze intuïtie volgen, mildheid ontwikkelen, samenwerken vanuit gelijkwaardigheid, ontvangen, een groter doel dienen, kanaal zijn voor wat er door ons geboren wil worden en vooral: het betrouwen op ons buikgevoel.
 

Aan de andere kant gaan we in deze training onze Rechter Vleugel ontwikkelen door kwaliteiten die doorgaans als ‘mannelijk’ worden bestempeld: doelen stellen, een marketingplan schrijven, de eerste stappen zetten om een website bouwen, je business te promoten, je zichtbaar te maken, o.a. op social media, en je droom ook op financieel vlak realiseren.


Je leert hoe je innerlijke leiding kunt krijgen:

hoe je geïnspireerd kunt worden
vanuit de onzichtbare wereld om de
juiste boodschappen
en inzichten te ontvangen

over wat er nog voor jou in het verschiet ligt
en hoe je daarmee aan de slag kunt gaan
om ook echt te manifesteren en realiseren!

Verder leer je deze mannelijke en vrouwelijke kant met elkaar verbinden door een hartsgedragen energie: de hoge energiefrekwentie van het Butterfly Heart, waarmee het allemaal in de flow komt.

Het groeit zoals bij een zwangerschap in 9 maand tijd, vanaf de conceptie tot op het moment dat we onze creatie in de wereld brengen. Iedere training is een spiraal van 9 maand. 

Iedere deelneemster geeft geboorte aan haar eigen unieke droom, maar we komen maandelijks samen in een vrouwencirkel

Tijdens iedere training zijn er workshops, teachings, verhalen, rituelen, meditaties, deelrondes en krijg je stevige tools aangereikt.

 

Je engageert je voor een periode van 9 maand, voor 1 zaterdag (of donderdag, naargelang de reeks) per maand (waarvan 1 weekend, resp. midweek di-do), om dieper en dieper in contact te komen met je zielenplan en dat ook waar te maken, terwijl je steun geeft en ontvangt van je zusters in de kring en steeds meer vervulling ervaart.

bottom of page